Shin Shin Toitsu Aikido, Aarhus
     Forsiden   Klubben   Voksenhold   Børnehold   Ki og Aikido   Tid / Sted / Priser   Links   Kontakt
UNGE OG VOKSNE


Ungdoms-/Voksenholdet er åbent for alle fra 14 år og opefter.

Aikido er en japansk kampkunst der lægger vægt på harmoni og indre ro. Aikido er ikke en sport, hvor man konkurrerer og får point, men en disciplin der udvikler den indre sikkerhed, og aktivt skaber fred. Aikido er en videreudvikling af år-tusind gamle kampteknikker, som de blev anvendt af de japanske samurai'er.

I Shin Shin Toitsu Aikido søger vi at opnå balance mellem krop og sind, fordi vi ved, at krop og sind hører sammen. Hos os møder du derfor både fysisk træning i kraft af smidigheds- balance- og koordinations-øvelser, mental træning i kraft af åndedrætsøvelser, visualiseringsøvelser og meditation, samt et system af selvforsvarteknikker der rækker ud over det vi normalt forstår ved selvforsvar.

I aikido søger vi at tage hånd om konflikten, før den eskalerer, og lede den i en retning, hvor det ikke er nødvendigt at forsvare sig.

Aikido er fredens kunst!


Træningstider:

Tirsdag 19:00-21:00

Torsdag 19:00-21:00


Vi optager nye medlemmer løbende. Har du lyst til at prøve, er du velkommen til at komme og få en gratis prøvetime. Kontakt os på mail, eller telefon 21832058 inden, så vi ved du kommer.

Vi træner på VESTERGÅRDSSKOLEN, NORDBYVEJ 25, VIBY J. - Se mere her.

VEL MØDT!