Shin Shin Toitsu Aikido, Aarhus
     Forsiden   Klubben   Voksenhold   Børnehold   Ki og Aikido   Tid / Sted / Priser   Links   Kontakt
BØRN/JUNIOR/FAMILIEHOLD

 

Familieholdet er åbent for børn og unge fra 7 år og opefter.

Forældre/søskende er velkomne.

På familieholdet kan alle være med!

Familieholdet er en unik mulighed for at forældre og børn kan få en fælles oplevelse og træne sammen. Alle kan være med, uanset alder, statur og tidligere erfaring.

Aikido er en japansk kampkunst der lægger vægt på harmoni og indre ro. Aikido er ikke en sport, hvor man konkurrerer og får point, men en disciplin der udvikler den indre sikkerhed, og aktivt skaber fred. Aikido er en videreudvikling af år-tusind gamle kampteknikker, som de blev anvendt af de japanske samurai'er.

I aikido lærer du at passe på sig selv hvis du skulle blive overfaldet. Du lærer også at blive bedre til at overskue situationer hvor du normalt bliver nervøs eller urolig, og du lærer at falde uden at slå dig. Du kan også få nye venner som måske interesserer sig for de samme ting som du gør...

Aikido er japansk kampkunst og selvforsvar, samt ikke mindst: rigtig god motion for alle aldersgrupper!

Træningen fra 10:00-11:00 er tilrettelagt sådan at ALLE kan være med. Her har vi grundtræningen og her leger vi en masse. For de lidt større børn (fra ca.10 år), som har behov for lidt ekstra fokus har vi en JUNIOR klasse fra 11:00-12:30. Her er der lidt mere fokus på teknikkerne og ekstra plads til fordybelse i pensum.


Lørdag 10:00-11:00 (Familiehold MINI - Børn fra 7 år + evt. forældre)

Lørdag 11:00-12:30 (Familiehold JUNIOR - Børn fra 10 år + evt. forældre)


Har du lyst til at prøve, er du velkommen til at komme og få en gratis prøvetime. Kontakt os på mail, eller telefon 21832058 inden, så vi ved du kommer.

Vi træner på VESTERGÅRDSSKOLEN, NORDBYVEJ 25, VIBY J. - Se mere her.

VEL MØDT!